Szakosztályunk  |  Túra infrastruktúra  |  Pályázatok  |  Elérhetőségeink
 

JÓL JÁRSZ, HA JÓT JÁRSZ!

 

Főoldal

Bebek Portya

Köleséri tanösvény

Galéria

Letöltések

Linkek

Magunkról

Partnereink

Video letöltés

Szolgáltatásaink

Vitézlő Szendrő

 

2019

 

 

 

 

 

 

XIV. Vitézlő

programsorozat és

teljesítménytúra

2019.04.13.

Szendrő

 

Vitézlő archívum

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Vitézlő adatbázis

SZOLGÁLTATÁSAINK

A Szendrői Városi Sport és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztálya a következő szolgáltatásokat kínálja a Szendrőbe és a környékre látogatók részére:
 

1, Túravezetés
Túravezetést vállalunk Borsod – Abaúj – Zemplén megyében (Cserehát, Aggteleki-karszt, Bükk, Zempléni –hegység) valamint Szlovákia területén, a Gömör-Tornai-karszton és az Alacsony Tátrában. A szolgáltatás magába foglalja igény szerint: útvonaltervezés, útvonalleírás készítése, szakképzett túravezető biztosítása, túrával kapcsolatos adminisztratív teendők, szervezési feladatok.
 

2, Idegenvezetés
Idegenvezetést vállalunk Borsod – Abaúj – Zemplén megyében (Cserehát, Aggteleki-karszt, Bükk, Zempléni –hegység) valamint Szlovákia területén, a Gömör-Tornai-karszton és az Alacsony Tátrában. A szakképzett idegenvezetők ismertetik a megtekintett útvonalon fellelhető természeti és kulturális értékeket, a kapcsolódó történelmi hátteret, a helyi érdekességeket és hagyományokat. Igény szerint előzetes egyeztetés után a Szakosztály programtervet is összeállít.
 

3, Kenuzás, kenubérlés
A vízitúrázás, kenuzás iránt érdeklődők számára a Szakosztály kenuzási lehetőséget biztosít a Rakaca-víztározón. Igény szerint a vízre szállás előtt a szükséges alapismeretek oktatása és bemutatása. A kezdő kenuzókkal közös lapátolás. Előzetes egyeztetést követően a Szakosztály túrakenui és a hozzájuk tartozó felszerelések (4 db 3 személyes kenu, 18 db kenulapát, 12 db mentőmellény) gyakorlott kenuzók részére bérelhetők. Elsősorban a Rakaca-víztározón, de igény szerint a Szendrő környékén lévő természetes és mesterséges vizeken történő használatra is. A szolgáltatás igénybevételének alapfeltétele az úszástudás.
 

4, Táborszervezés, céges rendezvény, hosszú hétvégi programszervezés
A Szakosztály több napos komplex programszervezést is vállal családok, baráti társaságok, munkahelyi, iskolai csoportok részére az Edelényi kistérségben. Tapasztalattal rendelkezünk általános és középiskolás gyermekek egész hetes táboroztatásában, illetve céges csapatépítő hétvégék szervezésében.
 

A szolgáltatás tartalma: szabadidős és kulturális, esetenként tematikus programok összeállítása és lebonyolítása, sportprogramok szervezése (gyalog-, és kerékpártúra, kenuzás, barlanglátogatás), igény szerint a kapcsolódó szolgáltatások megszervezése (szállás, étkezés, utazás). Az Edelényi kistérségben számtalan elszigetelt kicsiny település is megbújik a csodálatos természeti környezetben, magába rejtve történelmi és kulturális értékeit, a hagyományos népi életmód ma is élő emlékeit. A több napos programok keretében az érdeklődők felfedezhetik a térség rejtett értékeit is.

5, Kitűző készítés
A Szakosztály a fenti szolgáltatásaihoz kapcsolódóan, illetve független megrendelésre is vállal kitűző készítést kétféle méretben: 10mm-es kör alakú és 16*10 mm-es téglalap alakú formában. Igény szerint a kitűző megtervezését is biztosítjuk (grafika, felirat, fénykép alapján), de előre megtervezett ötlet alapján is készítünk jelvényeket.
 

6, Túraeszközök bérlése
Különféle tájékozódási és navigációs eszközök bérlésére (GPS, iránytű, laptájoló, katonai tájolók, térképek). Térképek: Borsod – Abaúj – Zemplén megye tájegységei, valamint Szlovákiában a Szlovák-karszt és az Alacsony Tátra. Szendrő közelében található területek bejárásához GPS koordinátákat is tudjunk biztosítani.
 

Szolgáltatások ellentételezése
 

Szolgáltatásaink árai önköltségi árak. Az egyes szolgáltatásokról számlát biztosítunk, a fizetés feltételei egyedi megállapodás részét képezik. A szolgáltatások honlapon feltüntetett árai hozzávetőleges díjtételek, melyeket az egyedi megállapodás keretében módunkban áll változtatni. Az árak bruttó módon kerülnek feltüntetésre.


Túravezető napidíj: 7000 Ft /fő/nap
Idegenvezető napidíj: 9000 ft/fő/nap
Szállásdíj: 2500 ft – 3500 Ft /éj/fő (közvetített szolgáltatás)
Étkezési díj: 2500 ft – 4000 Ft/fő/nap (közvetített szolgáltatás)
Kitűző készítés: 125 Ft/db
Jelvény grafikai munkálatai: 5000 Ft/ grafika
 

Kenu bérleti díjszabása:

 
Időtartam
4 órás
1 napos
Kenuk száma
összesen (ft)
egységár (ft)
összesen (ft)
egységár (ft)
1 kenu
4000
4000
6000
6000
2 kenu
7000
3500
9000
4500
3 kenu
9000
3000
12.000
4000
4 kenu
10.000
2500
14.000
3500

 

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük, jelentkezzen az alábbi elérhetőségeken a további részletekért!
 

Levelezési cím: 3752 Szendrő Part út 13.
E-mail: info@szendroitura.hu
Tel.: 20/521-05-36; 20/397-46-84

Szendrő, 2013. január 2.

Pályázatok

   

   

Családok éve

Bebek Portya
   

Látnivalók

Szendrő Város

Szendrő Felső vár

Általános Iskola

Telekes Völgy

      Ördöggát

Martonyi Kolostor

Rakacai-tó

Rudabánya Bánya-tó

Szalonna község

Abod község

Galvács község

Csorba kő

Faszénégetés

Szendrő Város

   
 

FŐOLDAL    SZAKOSZTÁLYUNK    ELÉRHETŐSÉGEINK    E-MAIL   BEBEK PORTYA

Szendrői Természetjáró SzakosztályBári Ernő weboldal készítés