Szakosztályunk  |  Túra infrastruktúra  |  Pályázatok  |  Elérhetőségeink
VITÉZLŐ TELJESÍTMÉNYTÚRA 2019.04.12-14.
 

 

 

JÓL JÁRSZ, HA JÓT JÁRSZ!

 

Főoldal

Bebek Portya

Köleséri tanösvény

Galéria

Letöltések

Linkek

Magunkról

Partnereink

Video letöltés

Szolgáltatásaink

Vitézlő Szendrő

 

2019

 

 

 

 

 

 

XIV. Vitézlő

programsorozat és

teljesítménytúra

2019.04.13.

Szendrő

 

Vitézlő archívum

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Vitézlő adatbázis

Sakktábor

2018.06.25-28. – Sakktábor

 

ESEMÉNY LEÍRÁSA:

 

A sport tábor helye: Szögliget kultúr otthon, szögligeti sportpálya
Ideje: 2018. június 25-től június 28-ig /4 nap/
Rendező: Szendrői sport egyesület

A tábor résztvevői: Káli Tamás tanár úr tábor vezető Burinda Gábor és ifj. Burinda Gábor sakk oktatók, Veres Károly tornatanár úr labda játékok oktató, Szendrő város vonzáskörzetének általános iskolás korú gyermekei.

A szendrői sport egyesület pályázat útján sport tábort szervezett a szögligeti sport pályán illetve a kultúr házban. Szögliget képviselő testülete ingyen támogatásként rendelkezésére bocsátotta kultúrházát és sport pályáját. A tábor vezetésével megbízta Káli Tamás Tanár Urat az általános iskola tanárát. Oktatásra felkérték id. Burinda Gábort a sakk szakosztály játékosát és ifj. Burinda Gábort a Kazincbarcikai Vegyész játékosát ifjúsági felelőst, Szendrő éltáblását. A rendezvény meg lett hirdetve bárki részt vehetett rajta akit a sport érdekel. A táborban részt vevő Szendrő vonzás körzetében lévő települések lakói. Szendrő, Szalonna, Perkupa, Szín, Szögliget, Bódvaszilas, Komjáti, Tornaszentandrás és Hidvégardó iskolás korú gyermekei.

A tábor napközis rendszerben működött reggel nyolc órától délután három óráig tartott. Napirend szerint 45 perces órákkal 15 perces szünetekkel. A szünetben pingpongozási lehetőséget biztosított az önkormányzat. Délután a sportpályán labda játékok szerepeltek Veres Károly torna tanár úr vezetésével. A táborlakók kirándulást tettek Edelénybe, ahol megismerkedtek a falmászással. A tábor csütörtökön versennyel zárult ahol mindenki nyert valamilyen ajándékot. A sakk versenyen két csoportot alakítottunk ki. Kezdők és haladók cím szó alatt. A kezdők között Takács Milán bódvaszilasi tanuló nyert. A haladók között Eperjesi Róbert tornaszentandrási tanuló nyert. A labda játékokon is két csoport volt pirosak és sárgák. Amiben felváltva nyert a piros illetve a sárga csapat. Sok tehetséges gyerek volt a résztvevők között akik megszerették illetve megismerték a sakkot és a különböző ügyességi labda játékokat. Talán később feltűnnek a szendrői vagy más sakk illetve labda játékok szakosztályába.

Összességében elmondhatjuk a sport tábor létre hozása elérte célját. Gyerekek tanultak meg sakkozni kedvelték meg a labdajátékokat .
 

Köszönet mind azoknak akik lehetőséget biztosítottak 22 gyermeknek a hasznos és kellemes időtöltéshez.

Szendrő 2018. június 30.
Káli Tamás
Tábor vezető


GALÉRIA: https://photos.app.goo.gl/q5bTbqC6bY86MH7DA

 

Pályázatok

   

   

Családok éve

Bebek Portya
   

Látnivalók

Szendrő Város

Szendrő Felső vár

Általános Iskola

Telekes Völgy

      Ördöggát

Martonyi Kolostor

Rakacai-tó

Rudabánya Bánya-tó

Szalonna község

Abod község

Galvács község

Csorba kő

Faszénégetés

Szendrő Város

   
 

FŐOLDAL    SZAKOSZTÁLYUNK    ELÉRHETŐSÉGEINK    E-MAIL   BEBEK PORTYA

Szendrői Természetjáró SzakosztályBári Ernő weboldal készítés