Szakosztályunk  |  Túra infrastruktúra  |  Pályázatok  |  Elérhetőségeink
VITÉZLŐ TELJESÍTMÉNYTÚRA 2019.04.12-14.
 

 

 

JÓL JÁRSZ, HA JÓT JÁRSZ!

 

Főoldal

Bebek Portya

Köleséri tanösvény

Galéria

Letöltések

Linkek

Magunkról

Partnereink

Video letöltés

Szolgáltatásaink

Vitézlő Szendrő

 

2019

 

 

 

 

 

 

XIV. Vitézlő

programsorozat és

teljesítménytúra

2019.04.13.

Szendrő

 

Vitézlő archívum

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Vitézlő adatbázis

Mozdulj

2018.10.20. – Mozdulj

 

ESEMÉNY LEÍRÁSA:

 

Jótékonysági futás és biciklizés Szendrőben

A szendrői Református Óvoda és Általános Iskola és a Szendrői Városi Sport és Szabadidő Klub Egyesület közösen 2018.10.20-án 9.00 órai kezdettel az iskola egyik telephelyéről indulva jótékonysági biciklizést és futást szervezett a mozogni vágyó emberek részére. Olyan gyerekek és felnőttek jelentkezését várták a szervezők, akik szívesen mozognak, futnak, bicikliznek, mindezt a mozgás öröméért.
A programot különböző előkészületi munkák előzték meg.

A szervezők időben elkészítették a felhívást, a plakátokat, melyet elektronikusan és írásban is sok helyen meghirdettek, főleg a településen élő lakosok között, de a facebook segítségét is igénybe vették.

Regisztrálni a szervezőknél az iskolában, illetve a helyszínen is lehetet. A regisztráció zárása 2018.10.20-án 08:30 perc volt. A rajt 09:00 órakor a futással kezdődött, majd 10:00 órakor a biciklik rajttal folytatódott. A regisztrációkor az embereknek 500Ft/futás, 500 Ft/biciklizés nevezési díj fejében indulhattak, melyet a Szendrői Református Egyházközösség szedett teljes mértékben.
Nevezni: Kujan Szabolcs, és Porcsné Jónyer Zsuzsa pedagógusoknál lehetett.

Az útvonal Szendrő belvárosának területe volt: Indulás a Köleséri udvarról, át a Kovács utcán, majd a Lenkei utcán át a Széchenyi utcára mentek át az emberek, majd a Kovács utcán keresztül jöttek vissza a kiinduló pontra, a Köleséri udvarra. A távot futva és biciklivel is meg lehet tenni. Az útvonal egyszerű volt, de voltak kitáblázva nyíllal ellátott jelzések is.

Két pihenőhely is a rendelkezésükre állt a versenyzőknek, az egyik a Paszti cukrászdánál, a másik a páston, ahol az elágazás van. Itt frissítő vizet kaphattak, akik igényelték.
A szervezők a rendezvény meghirdetésekor előre jelezték, hogy rossz idő esetén is megtartják a futást és a biciklizést is!

Hála az istennek nagyon jó idő volt a program ideje alatt, így nem kellett esővel, széllel megbirkózni a résztvevő versenyzőknek, és a drukkoló családtagoknak, jelenlévőknek. A táv teljesítése után minden résztvevő emléklapot kapott, a gyerekeknél az első három helyezett pedig oklevelet és érmet is kapott! A legkisebbektől egészen a felnőttekig mindenki sikeresen teljesítette a távot. Az utólagos visszajelzések alapján minden résztvevő nagyon jól érezte magát. Külön köszönet szeretnénk mondani a szendrői polgárőrségnek, akik biztosították a futás és biciklizés zavartalan lebonyolítását!

A nevezési díj során befolyt összeget az új iskola épületének építésére használják fel a szervezők.


GALÉRIA: https://photos.app.goo.gl/1jYcTgqpSKEZErkY7

 

Pályázatok

   

   

Családok éve

Bebek Portya
   

Látnivalók

Szendrő Város

Szendrő Felső vár

Általános Iskola

Telekes Völgy

      Ördöggát

Martonyi Kolostor

Rakacai-tó

Rudabánya Bánya-tó

Szalonna község

Abod község

Galvács község

Csorba kő

Faszénégetés

Szendrő Város

   
 

FŐOLDAL    SZAKOSZTÁLYUNK    ELÉRHETŐSÉGEINK    E-MAIL   BEBEK PORTYA

Szendrői Természetjáró SzakosztályBári Ernő weboldal készítés