Szakosztályunk  |  Túra infrastruktúra  |  Pályázatok  |  Elérhetőségeink
VITÉZLŐ TELJESÍTMÉNYTÚRA 2019.04.12-14.
 

 

 

JÓL JÁRSZ, HA JÓT JÁRSZ!

 

Főoldal

Bebek Portya

Köleséri tanösvény

Galéria

Letöltések

Linkek

Magunkról

Partnereink

Video letöltés

Szolgáltatásaink

Vitézlő Szendrő

 

2019

 

 

 

 

 

 

XIV. Vitézlő

programsorozat és

teljesítménytúra

2019.04.13.

Szendrő

 

Vitézlő archívum

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Vitézlő adatbázis

Jávorkai József Emléktorna

2018.04.28 - Jávorkai József Emléktorna

 

ESEMÉNY LEÍRÁSA:

A „több generáció, egy közösség” szellemiségnek megfelelően igyekeztünk az ifi korosztálytól a szeniorig minden érdeklődőt megszólítani.

A rendezvényt az előző évihez hasonlóan Szendrőben több helyszínen tartottuk, több sportágban, szendrői és más településekről meghívott résztvevőkkel. A meghívóban a névadó sportember, testnevelő tanár legkedveltebb spotágai szerepeltek /asztalitenisz, labdarúgás, sakk/ de az érdeklődők csocsózhattak és dartsozhattak is.

A rendezvényt megelőző néhány nappal a fő helyszínnek tervezett tornacsarnokunk tetőszerkezete leégett, így a felnőtt labdarúgó csapatok mérkőzéseit a város füves pályáján bonyolítottuk le. Az ifi labdarúgók műfüves kispályán focizhattak, míg a sakkosok és a pingpongosok az általános iskola tantermeiben és tornatermében vetélkedhettek.

9.30 órakor a sorsolásokat követően megkezdődtek a mérkőzések, majd 10.00 órakor Mester Árpád szervező, a hivatalos megnyitó keretében méltatta a névadó több évtizedes testnevelő tanári és sportvezetői tevékenységét.

VERSENYSZÁMOK:

Felnőtt labdarúgás: három csapat nagy pályán körmérkőzéseket játszott, 2x30 perces játékidővel. A mérkőzéseket több sportszerető is végig szurkolta, ahol sok jó megoldással és trükkökkel fűszerezett mérkőzéseket láthattunk. Az első helyet Szendrő második csapata szerezte meg. Ifi labdarúgóink műfüves kispályán játszottak szintén hármas körmérkőzést, itt Szendrő első csapata nyert.

A ping-pong-ot négy csapat részvételével rendeztük három asztalon, így ez egy kicsit elhúzódott, de közben volt lehetőségünk a több évtizedes emlékek felelevenítésére.

A kevésbé fárasztó sportot választók magukra zárták az egyik tanterem ajtót, és csak akkor jelentkeztek amikor egy-egy szendvicsre, vagy üdítőre volt szükségük. Ők egyéni mérőzéseket játszottak, melyet Burinda Gábor nyert meg.

A mérkőzések befejezését eredményhirdetés, majd a jól megérdemelt díjak, oklevelek, érmek, serlegek átadása követte, nagy taps és ováció kíséretében.

A napot estébe nyúló vendéglátással, baráti beszélgetésekkel zártuk.


Szendrő,2018.04.29.

Mester Árpád
szervező


GALÉRIA: https://photos.app.goo.gl/5JbGGQScZ1Z25whG8

 

Pályázatok

   

   

Családok éve

Bebek Portya
   

Látnivalók

Szendrő Város

Szendrő Felső vár

Általános Iskola

Telekes Völgy

      Ördöggát

Martonyi Kolostor

Rakacai-tó

Rudabánya Bánya-tó

Szalonna község

Abod község

Galvács község

Csorba kő

Faszénégetés

Szendrő Város

   
 

FŐOLDAL    SZAKOSZTÁLYUNK    ELÉRHETŐSÉGEINK    E-MAIL   BEBEK PORTYA

Szendrői Természetjáró SzakosztályBári Ernő weboldal készítés