Szakosztályunk  |  Túra infrastruktúra  |  Pályázatok  |  Elérhetőségeink
VITÉZLŐ TELJESÍTMÉNYTÚRA 2019.04.12-14.
 

 

 

JÓL JÁRSZ, HA JÓT JÁRSZ!

 

Főoldal

Bebek Portya

Köleséri tanösvény

Galéria

Letöltések

Linkek

Magunkról

Partnereink

Video letöltés

Szolgáltatásaink

Vitézlő Szendrő

 

2019

 

 

 

 

 

 

XIV. Vitézlő

programsorozat és

teljesítménytúra

2019.04.13.

Szendrő

 

Vitézlő archívum

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

Vitézlő adatbázis

Gulyás és lecsó parti

2018.08.08 - Gulyás és lecsó parti

 

ESEMÉNY LEÍRÁSA:

A Városi Szociális Szolgáltató Központ és Árpád-házi Szent Erzsébet Időskorúak Átmeneti Gondozóháza 2018. 08. 08-án 13:30 órai kezdettel a szolgáltató központ udvarán gulyás és lecsó parti rendezvényt tartott a városban élő idős embereknek, klubtagoknak, ellátottaknak.

A rendezvényt az EFOP 1.3.5.16. pályázat „Több Generáció Egy Közösség”program sorozatának keretén belül a Szendrő Város Sport és Szabadidő Klub támogatta. A nagy melegre való tekintettel az elkészült ételek az intézmény klub helyiségében kerültek elfogyasztásra.

A rendezvényt különböző előkészületi munkák előzték meg. Előző nap, megtörtént a bevásárlás, és előkészítettük a bográcsozáshoz szükséges alapanyagokat. A meghívók elkészültek, melyen a pontos dátum, helyszín szerepelt, ezeket a gondozónők juttatták el ellátottjainkhoz. Arra is volt lehetőség, hogy a falugondnoki autó hozza és vigye is a programon megjelenni kívánó embereket.

Az intézmény klub helyiségében állítottunk fel sörpadokat, asztalokat székeket, megterítve vártuk vendégeinket.

A program megnyitó beszédét a Szociális Szolgáltató Központ intézményvezetője, Kisidáné Griger Ildikó mondta, aki köszöntötte a megjelent vendégeket, majd fel kérte Pető Tibor körzeti megbízott urat előadása megkezdésére. Pető Tibor körzeti megbízott, a szabályos közlekedés az út testen, gyalogosan, kerékpárral című előadását osztotta meg velünk, különösen kitért az idősebb korosztály veszélyeire az úttesten, illetve a hőség miatti autósok dekoncentráltságára. Nagy érdeklődéssel hallgatták, illetve több kérdést is tettek fel a témával kapcsolatban.

Ezt követte az elkészült gulyás, és lecsó elfogyasztása, illetve munkatársaink kis süteménnyel és hideg üdítőkkel kedveskedtek a szép számmal megjelent vendégeknek. A nagy meleg ellenére is jó étvággyal fogyasztottak, ízlettek az ételek. Jóllakottan nótázásba kezdtek a szendrői népdalkör tagjaival, vidám hangulatot teremtettek.

A program zárasaként az intézményvezető megköszönte jelenlétüket, ezt követően még sokan ott maradtak beszélgetni egymással.


GALÉRIA: https://photos.app.goo.gl/FFyGJX4FEDyo4saH8

 

Pályázatok

   

   

Családok éve

Bebek Portya
   

Látnivalók

Szendrő Város

Szendrő Felső vár

Általános Iskola

Telekes Völgy

      Ördöggát

Martonyi Kolostor

Rakacai-tó

Rudabánya Bánya-tó

Szalonna község

Abod község

Galvács község

Csorba kő

Faszénégetés

Szendrő Város

   
 

FŐOLDAL    SZAKOSZTÁLYUNK    ELÉRHETŐSÉGEINK    E-MAIL   BEBEK PORTYA

Szendrői Természetjáró SzakosztályBári Ernő weboldal készítés